Resultaten voor kalkoen sligro

kalkoen sligro
Vlees wild en gevogelte Sligro.nl.
O'sullivan Dry aged runder short ribs. Varkens buikspek met zwoerd zonder been. O'sullivan Dry aged runderentrecôte. United States ribeye beef. Het is naast de hamburger misschien wel hét barbecuebroodje pulled pork. Een broodje pulled pork bestaat uit vier elementen namelijk een goede pulled pork een kwaliteitsbroodje barbecuesaus en coleslaw. Je kunt het varkensvlees langzaam garen in de oven of een pan. Maar het is zoveel lekkerder om het urenlang in een gesloten barbecue te bereiden.
10 toppers voor een geslaagd kerstdiner Sligro.nl.
In zn geheel geserveerd steelt kalkoen beslist de show. Een lust voor het oog maar ook een heerlijk sappig gerecht zeker met een authentieke garnituur van seizoensgroenten. De verse kalkoen van Sligro is gevogelte van topkwaliteit. Deze kalkoen is bij elkaar gebonden en eenvoudig te bereiden in de oven. Hartje winter vraagt om aardse ingrediënten die een warm gevoel geven in de donkere dagen. De wintertruffel is zon aardse delicatesse die menig gerecht naar een hoger niveau tilt. En die natuurlijk ook bij het kerstmenu goede sier maakt. In eenvoudige bereidingen komt deze heerlijke truffel het beste tot zn recht. Denk aan een smeuïge risotto bezig aan een comeback! Een gerecht waar uw gasten voor terugkomen.
Maak kerst bijzonder Sligro.nl.
Een tijd waarin je net dat stapje extra zet om je gasten in de watten te leggen. Bij Sligro staan we voor je klaar om je daarbij te helpen. Zo maken we samen van kerst echt iets bijzonders. We geven je hier alvast een aantal goede tips recepten en ideeën. Smaakt dat naar meer? Haal dan ons inspiratiemagazine bij de dichtstbijzijnde vestiging. Dit magazine staat boordevol inspirerende ideeën bijzondere producten en gerechten handige tips en time savers. Bij onze culinair adviseurs in de vestigingen kun je terecht voor advies op maat. Heb je vragen over ingrediënten bereiding of bijpassende dranken? We denken graag met je mee hoe jij je gasten een bijzondere kerstervaring kunt geven.
Kerstkalkoen met seizoensgroenten Sligro.nl.
Omring de kalkoen met de wortelen sjalotten knoflook en extra kruiden. Dek dit af met aluminiumfolie en braad de kalkoen 18 min per 450 gram. Verwijder de folie de laatste 45 min om de kalkoen te laten bruinen. Haal de kalkoen uit de oven en laat hem 20 min rusten op een plank. Leg de geroosterde groenten op een bord schraap het vet van de bodem van de braadslede los voeg een beetje bloem en bouillon toe en breng alles op hoog vuur aan de kook voor de jus. Bedruip de kalkoen tijdens het braden regelmatig met olijfolie zodat de huid mooi knapperig wordt. Gebraden fazantenborst met rillette.
Kalkoen drumsticks Sligro.nl.
Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op Toevoegen aan inkooplijst. Home Aanbiedingen Kalkoen drumsticks. Deze aanbieding is niet meer geldig. Over 5 seconden wordt u automatisch doorverwezen naar de actuele aanbiedingen. Wordt u niet automatisch doorverwezen of wilt u direct naar de actuele aanbiedingen klik dan op onderstaande link.
Kalkoen filet Sligro.nl.
Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op Toevoegen aan inkooplijst. Home Aanbiedingen Kalkoen filet. Deze aanbieding is niet meer geldig. Over 5 seconden wordt u automatisch doorverwezen naar de actuele aanbiedingen. Wordt u niet automatisch doorverwezen of wilt u direct naar de actuele aanbiedingen klik dan op onderstaande link.
Ruig Wild Gevogelte Sligro.nl.
Het familiebedrijf biedt een zeer compleet assortiment en kan bogen op een schat aan kennis en ervaring. Het resultaat is een aanbod eerlijke ambachtelijke producten van topkwaliteit tegen een marktconforme prijs. Ruig Wild en Gevogelte levert zowel rauwe als bereide producten. Ruim 100 mensen verwerken hier wekelijks meer dan 70.000 kilo wild en gevogelte. Daarbij worden strenge keurings en kwaliteitseisen nageleefd en vaste recepturen gevolgd zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is. Ruig Wild en Gevogelte is vertegenwoordigd in de grotere Sligro zelfbedieningsvestigingen en verzorgt de leveringen via de Sligro Bezorgservice vestigingen.
Aanbiedingen Sligro.nl.
Spaar in juli en augustus mee voor een panini-grill ter waarde van 3995. Spaar bij Sligro voor exclusieve cadeaus. Bij elke 100 euro die u besteedt ontvangt u een gratis bonusspaarzegel. U heeft al een volle spaarkaart met 25 zegels. Met volume voordeel van Sligro kan je bij ons extra voordelig inkopen. Maak meer marge door grotere volumes af te nemen van de hiervoor speciaal geselecteerde hardlopers. Sanissimo en Snickers Ice Cream bieden elke ondernemer de mogelijkheid om een diepvrieskist te kopen.
Wild gevogelte Sligro.nl.
Ga voor advies en de verkrijgbaarheid naar de vestiging. Kippenbouten kiprollade gemarineerde kip kipschnitzel gerookte kip gegrilde kip gevulde kipfilet en soepkip voor al uw kippenvlees kunt u terecht bij Sligro. Sligro en Ruig hebben verder een verrassend aanbod aan tam gevogelte. Van parelhoen tamme gans tamme eend tamme duif en struisvogel tot kwartel en kalkoen. En u heeft de mogelijkheid om een hele kalkoen te kopen. Poulet noir label rouge. Per stuk 13 kilo. Pak 2 x ca. Fazant patrijs wilde eend houtduif wilde gans grouse en wilde duif. Het assortiment vederwild van Sligro bevat alles voor de lekkerste gerechten.

Contacteer ons